Om oss

Sedan starten 2012 har vi på MittVaccin utvecklat våra i produkter i nära dialog med vårdgivare och vårdtagare. Vi har under lång tid sett behovet av ett digitalt vaccinationskort och lanserade 2020 appen MittVaccin – ditt digitala vaccinationskort.

MittVaccin är sedan september 2020 en del av Cambio.

Vår vision

Vår vision är en patientsäker och effektiv hantering av vaccinationer i Sverige. Förenklat sagt arbetar vi på MittVaccin för att alla vaccinationer i Sverige ska göras tillgängliga för vårdgivare genom sammanhållen journalföring. Vi vill också att varje enskild person ska få enkel tillgång till sin vaccinationshistorik via vår app.

Våra produkter

Vi på MittVaccin erbjuder två tjänsteprodukter: ”MittVaccin Journal” och ”MittVaccin App – ditt digitala vaccinationskort”.

Appen MittVaccin för privatpersoner
Appen MittVaccin är en unik tjänst i Sverige som erbjuder individer bland annat tillgång till sin vaccinationshistorik, möjlighet att boka tid för vaccination och mycket mer.

Journalsystem för vaccinatörer
Vi erbjuder den privata och offentliga vårdsektorn specialanpassade och effektiva lösningar inom hanteringen av vaccinationer. Produkten MittVaccin Journal är ett marknadsledande CE-märkt journalsystem för vaccination som används över hela Sverige.

En modern IT-arkitektur gör att det enkelt kan integreras med andra journalprogram och register. Både betalningsmodell och system kan anpassas till såväl små privata vaccinatörer som stora mottagningar och regioner.

Om Cambio

Cambio grundades 1993 och är en marknadsledande e-hälsoleverantör med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg.

De stöttar både kommunala och regionala verksamheter såväl som privata vårdgivare med verksamhetsstöd, journalsystem och system med specifika spjutspetsfunktioner som exempelvis kliniska beslutsstöd, system för intensivvård och vaccinationssystem. Den mest kända produkten är journalsystemet Cambio COSMIC som i Sverige har mer än 170 000 användare dagligen.

Cambio har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017 och placerade sig på topp 15-listan med utmärkelsen ”Sverige Bästa Arbetsplats″ både 2020 och 2021. Cambio har i dag runt 700 anställda i flera länder.

Kontakta oss

För frågor och rådgivning kopplat till din vaccination hänvisar vi dig till din vårdgivare eller vaccinatör. Gäller frågan bokningar för corona/covid-19-vaccination, vänligen besök 1177.se i din region.

Koll på vaccinationer med app för digitalt vaccinationskort

MittVaccins vision är en patientsäker och effektiv hantering av vaccinationer i Sverige.